Om oss

LW Husvagnar AB har erbjudit husvagnar, husbilar och service ända sedan 1994. Från att ha varit ett mindre serviceföretag med begränsad försäljning har vi nu vuxit till en stor aktör inom husbilar och husvagnar samt tillbehör. Med 11 anställda och lokaler på 5000 m² har vi gott om utrymme för att hålla ett välfyllt lager och en hög kompetens. Du hittar oss på Vargstigen 4, Smedjebacken.

Försäljning & service

Vi handlar både med nya och begagnade campingfordon av olika klass. Bland annat så är vi återförsäljare för välkända märken som Knaus och Weinsberg samt även CI och Carado.

Vår verkstad är specialiserad på campingfordon och löser problem som en vanlig bilmekaniker kanske inte alltid behärskar - inklusive service av gasolanläggningar, vattenpumpar med mera.

Vi är företaget för dig som älskar att åka på campingsemester, oavsett om du föredrar att åka husbil, dra en husvagn eller semestra i båt. Även du som gillar cykelsemester, att tälta eller behöver enklare utrustning till din sommarstuga hittar utrustning som passar hos oss.

Vi gör din fritid rikare! Allt du kan behöva för en bekväm
campingsemester i husbil, husvagn eller båt.