Om oss

Caravanhallen har erbjudit husvagnar, husbilar och service ända sedan 1959. Från att ha varit ett mindre serviceföretag med begränsad försäljning har vi nu vuxit till en stor aktör inom husbilar och husvagnar samt tillbehör. Med drygt 30 anställda och stora lokaler har vi gott om utrymme för att hålla ett välfyllt lager och en hög kompetens.  För våra kunder är det en stor trygghet att vi varit med så länge.

Försäljning & service

Vi handlar både med nya och begagnade campingfordon av olika klass. Bland annat så är vi återförsäljare för välkända märken.

Vår verkstad är specialiserad på campingfordon och löser problem som en vanlig bilmekaniker kanske inte alltid behärskar - inklusive service av gasolanläggningar, vattenpumpar med mera.
Vi är företaget för dig som älskar att åka på campingsemester, oavsett om du föredrar att åka husbil, dra en husvagn eller semestra i båt. Även du som gillar cykelsemester, att tälta eller behöver enklare utrustning till din sommarstuga hittar utrustning som passar hos oss.

Är du intresserad av att sälja din husbil och får den såld till rätt pris - på smidigast möjliga sätt - så är vi redo att hjälpa dig. Tillhör du den skara som vill uppgradera dig och som provat på - och fattat tycke - för livet som husbilsägare så kan du ta hjälp av oss. Vi byter in din husbil och vår välfyllda anläggning har garanterat något fordon som faller dig på läppen. Behöver du hjälp med finansieringen så har vi fina samarbeten som ger dig bra möjligheter.

Se Sverige på ett komfortabelt sätt

Hemester? Vi lever i ett fantastisk land med en underbar, storslagen och varierande natur. En husbil ger dig en möjlighet att se allt du vill se på ett ytterst komfortabelt och smidigt sätt. Har du en äldre husbil som du inte använder i den utsträckning du skulle vilja så är det verkligen läge att se över dina alternativ för en försäljning.

Idag - och kanske för en lång tid framöver - finns det verkligen goda alternativ. Vi ser en klar ökning av spekulanter och vi hjälper dig gärna att genomföra en bra affär.

Vi gör din fritid rikare! Allt du kan behöva för en bekväm
campingsemester i husbil, husvagn eller båt.